LITERAL PRO 2024 - BARCELONA

24 I 25 DE MAIG DE 2024

FABRA I COATS

Literal PRO tindrà lloc a l’antic recinte industrial de Fabra i Coats. Al carrer Sant Adrià 20 de Barcelona. Fabra i Coats és una antiga fàbrica que va acollir importants lluites obreres durant la dècada de 1970. S’ha recuperat com a espai públic per a la comunitat.

Fàbrica tèxtil de maó vist construïda a la dècada de 1910.  El conjunt industrial de la Fabra i Coats, que ocupa una superfície de poc més de tres hectàrees, està format per naus de tipologia i cronologia diversa. L’Ajuntament de Barcelona adquirí el conjunt l’any 2005 per destinar-lo a usos educatius, associatius, assistencials, habitatges, aparcaments, zones verdes, la Fàbrica de Creació i el Centre d’Interpretació del Treball del Patrimoni Industrial.

PROPOSTES D'ALLOTJAMENT

Existeixen diversos hotels i hostals al barri de Sant Andreu de Barcelona propers a la Fabra i Coats i a l’espai de la Literal PRO.

Catalonia La Maquinista
Laumon Hotel
Ibis Barcelona Meridiana
Coroleu House

MÉS INFORMACIÓ

TRANSPORT PÚBLIC DE BARCELONA
METRO L1 – BUS H8

TRANSPORT PÚBLIC METROPOLITÀ
TREN R2, R2N, R4

AJUNTAMENT DE BARCELONA 
INFORMACIÓ GENERAL DE LA CIUTAT

BARCELONA - INFORMACIÓ ÚTIL

Situada a la costa mediterrània, Barcelona compta amb un important eix econòmic, cultural i comercial, que atrau a visitants d’arreu del món per gaudir de l’oci i o fer-hi negoci. Bressol de la cultura catalana, entre moltes altres cultures i civilitzacions, ha estat testimoni de grans transformacions com la Revolució Industrial o la guerra civil. Barcelona té una història fascinant.

Podeu consultar tota la informació de la ciutat al web de l’Ajuntament de Barcelona i al web de Barcelona Turisme.

Si voleu informació sobre el Covid-19, consulteu aquí les darreres informacions oficials.